klik hier om terug te gaan naar index vislocaties
Camping Le Val De L'Aisne / Blier-Erezee
Foto's
 
   
Gegevens
 

Adres: Rue Du T.T.A 1a, 6997 Blier
Camping Le Val de l’Aisne situeert zich in het bekoorlijkste en pittoreske deel van de Belgische Ardennen, gelegen op minder dan 10 km van Hotton, tussen La Roche-en-Ardenne en Durbuy, met uitzicht op het kasteel van Blier.
Het domein ligt aan de oevers van het rustige riviertje l’Aisne. Midden in het park bevindt zicht een prachtige visvijver, een echt paradijs voor vissers.
De camping zelf bied alle faciliteiten een goede camping waardig.
Restaurant, bakkerij, wassalon, carwash, wifi, enz....
Buiten kamperen of je mobilhome plaatsen, kan je er ook een stacaravan, vakantiehuisje of zelfs een authentieke zigeunerwagen huren. 
Het complex zorgt ook voor de nodige animatie, maar daar kan je ook zelf voor zorgen op het speelplein of op de meerdere sportvelden.
Maar voor ons vissers is de vijver, carpodroom genoemd toch wel het belangrijkst.
De grote karper vijver ligt midden op de camping en strekt zich over 200 meter lengte en 80 meter breedte uit. Het visbestand is groot met een aan karpers tussen 1.5kg en 10kg. Er zwemmen verschillende soorten karpers in het viswater. Je kan dus de toegepaste techniek en materiaal aanpassen aan het soort vis.

De vijver is aan de oever ongeveer een meter diep en evolueert naar twee meter diepte in het centrum, een ideale diepte.

Het water van het riviertje l’Aisne stroomt door de vijver waardoor er altijd voldoende vers en zuurstofrijk water beschikbaar is. De vissen zijn er dan ook erg sterk en kerngezond en testen je materiaal tot het uiterste.

Op de vijver kunt U alle commercial technieken toepassen. Met de vaste stok in de kant of op de volle lengte, pellet waggler, method feeder of spod, het zal allemaal vis opleveren. Alle aassoorten vangen vis!

Het is op de camping ook mogelijk om op forel te vissen.

Op de vijver: de huur per dag van de hele vijver bedraagt 50 € (max. 20 personen) + de aankoop van het door u gewenst aantal vissen.

Op de rivier: door de camping stroomt het mooie riviertje “l’Aisne”. In de receptie kan je een visvergunning kopen van “Les amis de l’Aisne”. Let wel ! Daarboven heb je ook de vergunning van het waalse gewest nodig (te bekomen in het postkantoor).
Visreglement van de vereniging “Les amis de l’Aisne”.
 

Extra In de omgeving zijn talrijke toeristische mogelijkheden, Op de cite van de camping kan je hiervan een kleine selectie terug vinden.
 
Tarieven Prijzen kunnen steeds wijzigen, zie hiervoor dan ook de site.
Kijk hier ook of er geen geplande activiteiten zijn op de gewenste visdag.
Tel:
+32 (0)86 47 00 67  Email: info@levaldelaisne.be
Deze kan je bereiken door op onderstaande banner te klikken.
 
Copyright 2006 Noyelle Frans. Alle rechten voorbehouden.